CÉGINFORMÁCIÓ | MINŐSÉGPOLITIKA | ELÉRHETŐSÉG | KÉPGALÉRIA | ÁLLÁSAJÁNLATOK |

  CÉGINFORMÁCIÓ

NYÍRTRANS Fuvarozó és Szolgáltató Kft. bemutatása

A Nyírtrans Fuvarozó és Szolgáltató Kft. 1991 évben alakult elsősorban fuvarozási feladatok elvégzésére. A társaság dinamikus fejlődése magával hozta azt is, hogy a fuvarozás mellett bontási, mélyépítési, elsősorban közműépítési munkákat is végezzen. Az évek során a piachoz való gyorsabb alkalmazkodás igényelte azt, hogy a gépi földmunka mellett csőfektetési és útalap építési munkákat is végezzünk. 1997 évben a gépkocsik karbantartási, szerelési körülményeinek javítására szerviz műhelyt és 1998 évben új irodát építettünk, amely megfelelő hátteret biztosít a fuvarozási és közműépítési tevékenységek biztonságos ellátásához.
1999. évben a társaság profilja tovább szélesedett a homokbányászati tevékenységgel, 2000 évben a piacon való mind szélesebb körben való részvétel, az energia árak növekedése indokolttá tette, egy debreceni telephely kialakítását is. Ugyanez év őszén cégünk minőségügyi rendszert vezetett be és működtet, munkáját ennek megfelelően végzi.
Belföldi fuvarozás tekintetében 2001. évtől jelentősen bővült gépjárműparkunk és alvállalkozói hálózatunk. Az M5, M3 és M35-ös autópályák építésekor a gépjárműpark alvállalkozókkal együtt nemegyszer meghaladta a 90 db gépkocsit.
2007. őszén a megfelelő technikai és személyi háttér biztosításával megkezdtük nemzetközi fuvarozási tevékenységünket elsősorban az Európai Unió országain belül 4db ponyvás szerelvénnyel. 2008. év tavaszán további négy silós szerelvénnyel kezdtük meg az ömlesztett silós áruszállítást. A fejlesztés azóta sem állt meg, jelenleg már 16 db silós és 7db ponyvás nemzetközi áruszállító kamion van a flottában.
Célunk a nemzetközi fuvarozás további bővítése, az idáig szerzett tapasztalataink felhasználásának segítségével.
 
 
 
További képek >>
Kapcsolat
4262 Nyíracsád,
Petofi tér 3. sz.
Tel/Fax: (52) 206-095
Mobil: (30) 3356-694
E-mail:
nyirtrans@t-online.hu
 
Felíratkozás hírlevélre 
2008 - Nyírtrans Kft. Minden jog fenntartva!